Donde hay una empresa de éxito, hay alguien que tomó alguna vez una decisión valiente”.

Alfonso Montes de Miguel CEO & FOUNDER

Empresa

La nostra empresa va ser creada per Alfons Fontboté Dalmau i Alfonso Montes de Miguel amb la intenció d'oferir als nostres clients un servei personalitzat en assessorament i gestió professional. En l'actualitat, disposem de personal especialitzat en cadascuna de les àrees que afecten a la seva empresa. Sabem que el temps és un factor important, es per això que oferim solucions especifiques a les seves necessitats segons el seu sector de negoci.
 
 
 

Empresa

El nostre objectiu ha estat sempre donar importància als assumptes dels nostres clients, aportant ciència i experiència per assumir les seves necessitats i problemes amb fidelitat i eficàcia"

Alfons Fontboté Dalmau CEO & FOUNDER
ASSESSORAMENT D'ÀMBIT LABORAL

Assessorament i gestió en matèria relativa a afiliacions, cotitzacions, prestacions, EROs, en prevenció de riscos laborals, en declaració d'accident i representació empresarial davant inspeccions de treball.

Saber més
ASSESSORAMENT D'ÀMBIT FISCAL

Assessorament i gestió d'àmbit fiscal per a tot tipus d'empreses. Experts en IVA, IRPF, INTRASTAT, IAE (Impost sobre Activitats Econòmiques) i altres taxes com l'impost de matriculació o l'impost de successions i donacions.

Saber més
ASSESSORAMENT EN COMPTABILITAT

Experts en assessorament comptable per a tot tipus d'empreses. Confecció dels llibres oficials de comptabilitat, comptabilitat de costos, seguiment i interpretació dels estats financers i control i planificació pressupostària

Saber més
Servei de gerència externa

Assessorament i suport en l'àmbit gerencial. Gestió laboral i de RRHH per a tot tipus d'empreses, servei de gerència extern i gestió i assessorament i gestió en reorganitzacions empresarials.

Saber més
Servei extern de màrqueting

Per créixer és imprescindible tenir un bon pla de màrqueting i actualment pot disposar del mateix servei de màrqueting amb què han crescut les grans empreses, adaptat a tot tipus de PiME i mercat.

Saber més
TIC
Tecnologies de la Informació i la Comunicació

Assessorament en àmbit TIC. Allotjament i registre de dominis, desenvolupament i disseny web, seguretat TIC, aplicacions a mida, auditories TIC, servei SEO / SEM i community management

Saber més
AJUDA I ASSISTÈNCIA PERSONALITZADA

Trobi l'ajuda necessària i una assistència professional i personalitzada en tots els camps en què es desglossa el Dret.

Saber més